חיפוש

חיפוש עפ"י נושאים:

חיפוש חופשי:

שאלה:

כיצד מכשירים את שולחן האוכל לפסח?

תשובה:

בשולחנות של היום, יש לנקות היטב את השולחן ולהדביק עליו ניילון או נייר כדי ליצור חציצה קבועה בין השולחן לבין כלי ומאכלי הפסח, ועל הניילון יפרסו מפה. שולחן שבכל השנה אין מניחים עליו מאכלי חמץ חמים, צריך לנקות היטב, ואין צריך לכסותו.

פוסק: הרב אליעזר מלמד

ספר: פניני - הלכה

מקור: פסח, הכשרת המטבח לפסח סעיף 8

הלכה למעשה יש להתייעץ עם מורה הוראה

חפשו עוד ב: פסח

חזרה לדף הקודם
הרשמה להלכה יומית
שם:
דוא"ל:
שליחה