חיפוש

חיפוש עפ"י נושאים:

חיפוש חופשי:

שאלה:

האם מותר לאכול בארוחה בשרית מאכלי פרווה הנראים כביכול כחלביים?

תשובה:

מותר לאכול בארוחה בשרית מאכלי פרווה הנראים כביכול כחלביים , כגון: מלבין קפה, גלידות וקצפת פרווה, מרגרינה ומוצרים העשויים מסויה וכו' ובתנאי שהם מוכרים וידועים כך. וכן מותר לאכול מוצרי טבעול כגון נקניקיות פרווה.


 טוב ליידע את האחרים שמדובר במוצר פרווה שלא יטעו לעתיד.  
 

פוסק: הרב יצחק יעקב פוקס

ספר: הכשרות תשס"ב

מקור: פרק י' סעיף מא, וראה שם הערה צט הוראת בעל שבט הלוי.

הלכה למעשה יש להתייעץ עם מורה הוראה

חפשו עוד ב: בשר וחלב

חזרה לדף הקודם
הרשמה להלכה יומית
שם:
דוא"ל:
שליחה