חיפוש

חיפוש עפ"י נושאים:

חיפוש חופשי:

שאלה:

מה הדין אם תחב מזלג או סכין חלבי נרי בשניצל צונן?

תשובה:

תחב מזלג או סכין חלבי נרי בשניצל צונן, יש להחמיר לכתחילה להדיח או לגרוד קצת ממקום החתך או התחיבה.
את הסכין יש להדיח היטב, ואם היה בבשר שמנונית צריך גם לשפשפו ולא להסתפק בהדחה.

פוסק: הרב זאב הופשטטר

ספר: הלכות בשר וחלב

מקור: פרק ט סעיפים טו - טז

הלכה למעשה יש להתייעץ עם מורה הוראה

חפשו עוד ב: בשר וחלב

חזרה לדף הקודם
הרשמה להלכה יומית
שם:
דוא"ל:
שליחה