חיפוש

חיפוש עפ"י נושאים:

חיפוש חופשי:

שאלה:

כיצד מכשירים לפסח את מקרר ואת ארונות המטבח?

תשובה:

הכשרתם בניקוי, במקומות שקשה לנקות ויש חשש שנתקעו שם פירורי חמץ, ישפכו מי סבון או חומר אחר שיפגום את הפירורים מלהיות ראוי למאכל כלב.
במדפים חלקים (לא מעץ טבעי שיש בו סדקים) אין חובה לפרוש עליהם נייר או מפה ודי בנקיון טוב.

פוסק: הרב אליעזר מלמד

ספר: פניני - הלכה

מקור: פסח, פרק יא הכשרת המטבח לפסח, סעיף ט

הלכה למעשה יש להתייעץ עם מורה הוראה

חפשו עוד ב: פסח

חזרה לדף הקודם
הרשמה להלכה יומית
שם:
דוא"ל:
שליחה