חיפוש

חיפוש עפ"י נושאים:

חיפוש חופשי:

שאלה:

האם מותר לטגן מאכל בשרי בשמן שטיגנו בו דגים, וכן להפך?

תשובה:

יש להזהר שלא לטגן מאכל בשרי (שניצל, קציצות וכו') בשמן שטיגנו בו דגים, וכן להפך.
אם מחזירים לבקבוק שמן שטיגנו בו דגים או בשר, יש לכתוב זאת על הבקבוק עצמו על מנת למנוע שלא יטגנו בו בעתיד מהמין השני.

פוסק: הרב משה פנחס זנדר

ספר: משנת הכשרות

מקור: פרק כב סעיף יב

הלכה למעשה יש להתייעץ עם מורה הוראה

חפשו עוד ב: כשרות

חזרה לדף הקודם
הרשמה להלכה יומית
שם:
דוא"ל:
שליחה